Om oss

I over 45 år har vi jobbet for å gi deg best mulig råd og hjelp ved kjøp og salg av eiendom.

Et meglerhus utenom det vanlige.


Sem & Johnsen Eiendomsmegling ble etablert i 1977 av Adv. Camilla Sem og Adv. Tom Elliot Johnsen. Eventyret som startet i det tidligere postkontoret på Briskeby har idag utviklet seg til et konsern med ca 70 ansatte. Vi er et privateid system der partnerne eier ca. 80% av virksomheten, mens Pareto Bank er inne på eiersiden med ca 17%.


Sem & Johnsen er ledende innen eiendomsmegling av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum, og omsetter totalt over 2000 boligeiendommer årlig. Meglerne våre har lang fartstid i bransjen og vi stiller strenge krav til utdanning og kunnskap om områdene hvor vi tilbyr våre tjenester.


«Vi tilpasser prosessen til deg, og ikke motsatt, og målet vårt er å gi deg ro til å fokusere på å finne nettopp din drømmebolig.»


Markedsundersøkelser av Opinion gjort for Aftenposten har gjentatte ganger vist at Sem & Johnsen er det meglerhuset markedet har best inntrykk av. Vi er stolte over denne posisjonen og legger mye arbeid i å vise oss tilliten verdig.


Etter mange år i bransjen har Sem & Johnsen et stort nettverk av boligkjøpere, -selgere og profesjonelle aktører. I tillegg til ordinær markedsføring bruker vi alltid dette nettverket aktivt. Vi omsetter mange unike eiendommer – også utenom det åpne markedet.


Vår portefølje av eiendommer består først og fremst av nye og brukte boliger i Stor-Oslo og Østlandsområdet. Vi formidler også attraktive eiendommer i andre deler av landet, fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen, samt utviklings- og næringseiendommer for og til profesjonelle aktører.

Visjon

Vårt mål er å bli et naturlig førstevalg der vi er til stede.


Når du selger bolig, skal du oppleve at vår profesjonelle presentasjon av eiendommen og veiledning i salgsprosessen gir deg en betydelig merverdi. Du skal kjenne deg trygg fordi du merker at vi har høy fagkunnskap og er nøyaktige i alle faser av eiendomsmeglingen. Og til slutt skal du oppleve at vi er like opptatt av salgsoppdraget etter at selve salget er gjort, slik at vi gjennomfører et effektivt oppgjør. Da skal du være så fornøyd med samarbeidet at du ikke vil vurdere andre meglere neste gang du skal selge eiendom.


Når du kjøper eiendom skal du oppleve at vi har høy kompetanse og er åpne og tilgjengelige. Du skal føle deg trygg på informasjonen som er gitt før du har tatt kjøpsbeslutningen, og oppleve at alt det formelle knyttet til gjennomføringen av handelen foregår ryddig og effektivt. Du skal rett og slett bli så imponert av at vi hele tiden stiller opp, at du bestemmer deg for å bruke oss når du skal selge din gamle bolig.

Kontor i Vika

I 2021 slo vi sammen alle våre kontorer, og flyttet samlet inn VIA i Vika. Her får vi fordelene av å samle alle fag og medarbeidere, samtidig som det er kort vei til kjernemarkedene våre. Våre kunder og forbindelser er selvsagt hjertelig velkommen til oss, selv om vår primære møteplass er i de boligene vi selger.


Sem & Johnsen, Ruseløkkveien 30 (Post: Pb 1613 Vika, 0119 Oslo)

Våre selskaper

All vår virksomhet er samlet under samme merkenavn; Sem & Johnsen. Driften er organisert gjennom 5 selskaper som følgende:

  • VSJN AS (morselskap, org nr 917994293)
  • Sem & Johnsen Boliger AS (org nr 998387361)
  • Sem & Johnsen Nye Boliger AS (org nr 997812824)
  • Sem & Johnsen Utleie og Forvaltning (org nr 920535208)
  • Sem & Johnsen Oppgjør og Administrasjon AS (org nr 999638996)

«Vi møter deg der du er. Bokstavelig talt. Om det er på befaring, visning eller bare i tankeprosessen. Våre kontor ligger sentralt i Oslo, og vi kommer gjerne og møter deg der det passer best. »

Abonnér på nyhetsbrev