Karriere i Sem & Johnsen

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Hos oss får du tenke stort og bidra med dine idéer..

Bli en av oss

Ledige stillinger

Megler i avdeling for salg av boliger

Har du velutviklet konkurranseinstinkt, mener at høy grad av effektivitet og integritet er en selvfølge? Vi har nå ledig stilling som megler i vår avdeling for salg av boliger. Sjekk ut stillingen her!

Mer om stillingen

Teambuilding

Entusiasme, mot og nytenkning er egenskaper vi setter høyt. Alle våre team samarbeider, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å tilrettelegge for et godt, sosialt miljø hvor alle er komfortable med å bidra med idéer.

Video fra S&J Lofoten 2021

«Som del av våre team vil du jobbe sammen med Norges beste meglere, og det at vi tør å vise at vi stoler på hverandre samtidig som vi kan være oss selv er viktig for å ha en god jobbhverdag. »

Kristian Ask

Sem & Johnsen Nordmarka Challenge 2020

Å jobbe i Sem & Johnsen

Sem og & Johnsen legger stor vekt på å legge alt til rette for din personlige utvikling. Når du i tillegg jobber sammen med de mest erfarne bransjen får du også en kompetanse på et høyt faglig nivå.

 • Kristian Ask

  «Etter mer enn 10 år hos konkurrenter var det som å komme hjem når jeg startet i S&J. Kollegiet og kulturen gjør meg stolt av å være megler, og gir meg fantastiske forutsetninger for å trives og å gjøre en god jobb. Jeg selger finere objekter nå, og ikke minst har jeg solgt mer her enn noen gang før.»

  Kristian Ask

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner

  Mer om Kristian
 • Hans Christian Freberg

  «S&J legger stor vekt på å legge alt til rette for din personlige utvikling. Når du i tillegg jobber sammen med de mest erfarne bransjen får du også en kompetanse på et høyt faglig nivå.»

  Hans Christian Freberg

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner

  Mer om Hans Christian
 • Elin Lee

  «Ærverdig og tradisjonelt men nytenkende og nyskapende. Jeg verdsetter jobben min hos S&J på grunn av høy faglig kompetanse, seriøse, erfarne, voksne og engasjerte kollegaer, et godt miljø og gode inntjeningsmuligheter.»

  Elin Lee

  Eiendomsmegler MNEF/Partner

  Mer om Elin
 • Iga Okon

  «Gode resultater oppnås sjeldent av en enkeltperson. De er normalt et resultat av godt samarbeid. S&J er som en stor familie, med flinke folk og gode ressurser. I tillegg har vi det gøy sammen, både på jobb og fest!»

  Iga Okon

  Eiendomsmegler

  Mer om Iga
 • Erlend Sørlie

  «Ingen spisse albuer! Vi har en bedriftskultur der vi vil hverandre godt og hvor vi pusher hverandre frem. Det gir lave skuldre og gode resultater. S&J eies av våre parntnere og kan drive med eiendomsmegling kun for kundenes beste uten skjult agenda!»

  Erlend Sørlie

  Eiendomsmegler/ Partner

  Mer om Erlend

Abonnér på nyhetsbrev