- Jeg vil egentlig ikke selge denne leiligheten

Finn Schjølls toroms på Tjuvholmen er perfekt for en urban og kompakt livsstil.

Kjøkken med frokostbar, spisebord med opptil seks plasser, sofagruppe, og en smart kontorplass i gangen. Alt dette har Schjøll fått plass til i den 44 kvm store leiligheten som han har eid siden den sto ferdig i 2012.

- Leiligheten er meget arealeffektiv, og rommer overraskende mye. I tillegg er det mye skapplass her, en romslig balkong og ikke minst god takhøyde og store vindusflater. Det gir en flott romfølelse, sier Camilla Sem i Sem & Johnsen, som bistår Schjøll i salget.

Se leilighetens boligannonse her

Schjøll og mannen har selv bodd i leiligheten siste halvannet år, men da Schjøll skal trappe ned jobbingen, og dermed vil få mer hjemmetid, har paret blitt enige om at de trenger mer plass.

- Det skjedde ikke uten diskusjoner. Jeg trives veldig godt i denne leiligheten. Jeg synes vi har gjort noen veldig smarte grep med den. Vi endret på den opprinnelige kjøkkenløsningen og satte inn en frokostbar som også fungerer som ekstra kjøkkenbenk. Dermed fikk vi en romsligere stuedel. Vi har hatt flere middagsselskap her med seks til bords uten at det har føltes trangt.

I tillegg er det satt opp Montana-skap både i gang og på soverom for å maksimere oppbevaringsmulighetene.

- Det har ikke vært noe problem for to voksne mennesker å bo her, sier Schjøll.

Se leilighetens boligannonse her

Vekk fra Tjuvholmen vil han imidlertid ikke. Derfor går ikke flyttelasset lenger enn til en større leilighet i samme bygg. Denne kjøpte paret i sin tid som en investering.

- Jeg elsker Tjuvholmen. Det er så sentralt, med kort vei til alt, men likevel fredelig og stille. Her er jo ingen biler, og det er deilig. Så er det selvsagt herlig å bo så nær vannet.

- Tjuvholmen er et attraktivt område, og denne leiligheten har en svært god beliggenhet i 5. etasje, med flott utsikt, og en skjermet beliggenhet selv med alt det pulserende livet på Tjuvholmen, sier Camilla Sem.

I tillegg til den 6 kvm store balkongen, kan man benytte en stor, felles takterrasse med panoramautsikt og sol hele dagen. Hit kommer man med heisen, som også gir direkte tilgang til garasjen i underetasjen.

- Dette er en leilighet som har alt det vesentlige, som balkong, heis og p-plass. Den har en flott standard og er godt ivaretatt. Her kan man flytte rett inn, sier Sem.

- Jeg kommer til å savne å bo her. Det mest sjarmerende er å åpne døren, og se rett ut på vannet. Det er det mest iøynefallende ved hele leiligheten, sier Schjøll.

Se leilighetens boligannonse her