Helårsdestinasjonen Norefjell

Det er ikke uten grunn at Norefjell har tiltrukket seg skiturister i over et århundre allerede, og fremdeles anses som et av Norges mest yndede destinasjoner for vintersport.

Fra det første skirennet ble arrangert i 1907, til bakkene virkelig ble satt på kartet under OL i Oslo i 1952, har Norefjell utviklet seg til å bli et variert og utfordrende skianlegg for hele familien. I tillegg til bakkene i umiddelbar nærhet av skianlegget byr området på fantastiske muligheter for toppturer og randonee.

Men selv om Norefjell kanskje er aller best kjent som en vinterdestinasjon, nyter mange turister også mulighetene som finnes i sommerhalvåret. Fjellet byr på utallige fotturer både til skogs og fjells, med rike fiskevann og flotte stier. I 2010 sto også de siste 9 hullene på den lokale 18-hulls golfbanen klar – en fullverdig skogbane ved idylliske Krøderen. Et steinkast unna finner du også Bjørneparken i Flå – et yndet sted for både store og små.

Perfekt for helgeturer

Norefjell ligger under to timers kjøretur fra Oslo, noe som gjør området perfekt for spontane og kortere hytteturer. Enten du har sett deg ut Tempelseter, Sollia eller Norefjelltunet – her finner du hytter og leiligheter i flere stiler og prisklasser. Felles for dem alle? Enkel adkomst fra Oslo og direkte adgang til skianlegget.

Å planlegge en tur til hytta på Norefjell er med andre ord enkelt. På hver side av Norefjell finner du Eggedal og Noresund, med alle fasiliteter som matbutikker, vinmonopol, apotek og spesialforretninger. Så handlelisten kan du fint skrive i bilen på vei opp. Det er også god bussforbindelse fra Oslo til Norefjell, skulle det være aktuelt.

En hytte for fremtiden

Av tilkomster de siste årene er det verdt å nevne skiheisen Fjellekspressen, som med vindskjold og varme i setene tar deg til toppen av Norefjell på rekordtid. Fjellets nyeste tilskudd Restaurant Olympic byr på gourmetmat, fantastisk uteservering og Afterski i alpeklassen.

I 2009 sto også det prisvinnende Norefjell Ski & Spa på Bøseter klart, med festlokaler og et fantastisk spa som noen av flere praktiske og luksuriøse fasiliteter. Hotellet disponerer også den idylliske Norefjellstua, som ligger midt i bakken.

Og Norefjell bygger for fremtiden. Flere spennende prosjekter er planlagt i området, for å gjøre fjellet enda mer tilrettelagt for besøkende (men selvsagt ikke på tross av den storslåtte naturen).

Sem & Johnsen og Norefjell

Vi har solgt hytter på Norefjell i en årrekke allerede. Flere av meglerne våre kjenner fjellet ut og inn, og bistår gjerne deg som er interessert i området med tips og triks. Har du for eksempel spesielle ønsker med tanke på innsyn, solforhold eller moderne fasiliteter? Eller har du pekt deg ut en svart løype du gjerne skulle ha bodd i bunnen av? Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere – så finner vi rett sted for deg.

Skal du selge hytten din på Norefjell, kan vi også hjelpe deg med å få frem kvalitetene på best mulig vis, og finne en perfekt kjøper.