Få drømmeboligen rett i innboksen

[@portabletext/react] Unknown block type "span", specify a component for it in the `components.types` prop

Er du på utkikk etter en ny bolig i et helt spesifikt område av Oslo eller Bærum?

Sem & Johnsen gjør drømmeboligjakten litt enklere med et interaktivt oversiktskart som ikke bare viser alle boliger vi har for salg, men også boliger som kommer for salg i nær fremtid.

- Alle våre boliger som kommer for salg vil presenteres på hjemmesiden straks oppdraget er signert, forklarer Mikael Bolling, partner og megler i Sem & Johnsen.

HER FINNER DU SEM & JOHNSENS BOLIGSØK

Jakter du på en villa i skolekretsen til Skøyen skole? Eller ønsker du å bo i en leilighet som ligger maks 500 meter unna Frognerparken?

I Sem & Johnsens boligsøk kan du skreddersy boligsøket til akkurat de områdene du er interessert i, og hvilke type boliger som er aktuelle, og bli varslet når passende boliger kommer for salg, før de dukker opp på FINN.no.

Så er det bare å kontakte den ansvarlige megleren for å få mer informasjon om boligen, når den er tenkt lagt ut i markedet, og om det er mulighet for å se den før fellesvisningene.

- Sem & Johnsen er kjent for å megle boliger av høy kvalitet i Oslo og Bærums mest attraktive områder. Vi blir derfor stadig kontaktet av kjøpere som jakter på drømmeboligen i et bestemt område. Noen ganger vet de også i hvilke gater eller til og med hus eller bygårder de helst vil bo i, sier Christoffer Askjer, daglig leder i Sem & Johnsen.

- Med skreddersydde søk gjør vi det enda enklere å få vite om aktuelle boliger så tidlig som mulig, og før alle andre ser boligen på FINN.no. Dette er en fordel for både boligselgere og boligkjøpere.

Søket fungerer enkelt og greit slik at du i et kart markerer området du ønsker å flytte til, og huker av for hva slags type bolig som er aktuelt: enebolig, tomannsbolig, rekkehus eller leilighet.

Legg inn e-postadressen din, og du vil bli varslet straks en av Sem & Johnsens meglere får inn et oppdrag på en bolig som treffer kriteriene dine.

HER FINNER DU SEM & JOHNSENS BOLIGSØK

Du kan opprette ett søk pr epostadresse, og vi registreringen er helt uforpliktende. Vi kontakter deg ikke på annet vis enn epost med nye boliger som passer dine kriterier.

Lykke til med boligjakten!